ISTINA ZA DOMOVINU HRVATSKU, piše Božidar, Božo Šimunović

     Stavio sam sliku Poglavnika dra. Ante Pavelića samo za to što još osobno nisam čuo ni saznao niti gdje pročitao da je on bio član bilo koje međunarodne lože u svijutu.                
                      I S T I N A    Z A    D O M O V I N U    H R V A T S K U!
Božo Šimunović <simunovic.bozo@gmail.com>
Fri 2/26/2021 10:32 PM

  •  ustavni_sud@usud.h
Kako je masonerija prevarantski i tiranijski unistavala Hrvatsku u 20. stoljecu, i kako ju dan danas brutalno gusi i zeli skroz ugusiti
  Hrvatski gradjani još uvijek ne kontaju tko nam je stvarni neprijatelj broj jedan; a to je sotonsko-fašistička masonerija!

(MOUSSOLINIJOVA DOKTRINA JE FAŠISTIČKI ZNAK: SNOP PRUĆA I SJEKIRA ZAVEZAN U JEDNO. Nije u tekstu. Nadodano je za to kako bi se dao naglasak komunističko/fašističkim, jugoslavenskim i natifašističkim zločinima počenjeni tim doktrinama nad hrvatskim narodom. Mo. Otporaš.)

Thumbnail
  Internacionalno umrezeni masoni, sa njihovom glavnom centralnom masonskom ložom u Londonu, iz duboke sjene ili iza debelih zavjesa, kao “duboka država”, negativno upravljaju sa Republikom Hrvatskom – preko infiltriranih fosiliziranih “yu-komunista i bivših UDBA-ša”, te i preko europske masonerije iz Bruxelles-a (fašistička tvorevina EU; Europska komisija), Beča, Pariza i Londona – koji svi skupa, kao “udružena kontinentalna zločinačka organizacija prve klase” sve više i više oduzimaju Hrvatskoj, kao i mnogim drugim zemljama, slobodu i suverenost sve dok Hrvatska postepeno izbljedi s političke karte svijeta. To je zlo i naopako! I to treba podhitno spriječiti dok još možemo i dok nas, pravih katolika i patriota Hrvata, još ima!
  Nemojmo zaboraviti da je ta prokleta sotonska europska masonerija na silu namontirala tvorevinu Jugoslaviju, te da je Josip Broz Tito bio veliki europski mason (bio je medju glavnim masonima u Europi) s kojim su vladali europski masoni. Mora biti svima jasno da je još davno masonerija osmislila i sprovela u praksu komunizam s ciljem diktatorskog vladanja nad masama ljudi i nad izmanipuliranim i prevarenim narodima.
  Dakle, prijašnja Kraljevina SHS, potom Kraljevina Jugoslavija i SFR Jugoslavija je masonska tvorevina koju su na silu i tiranijski namontirali “vrhovni zapovjednici” britanska kraljevska kruna i njihovi vazali Rothschild-i, te i austrijski prijestolonasljednik Otto von Habsburg (koji je jedan od glavnih tvoraca masonerijske Pan-Europske unije, odnosno današnje fašističke tvorevine Europske Unije – s kojom upravljaju zli vladari-sotonisti iz sjene – KOMITET 300), dakako, uz suradnju lokalno-regionalne kraljevske familije Karadjordjević iz Beograda.
   Da bi ti sotonisti – “globalni faraoni” CRNO PLEMSTVO i ILLUMINATI, te i njihovi “vazali” KOMITET 300 sa njihovom “operativnom armijom” internacionalno umreženih masonskih loža i masona, te i drugih njihovih masonerijskih organizacija poput Ujedinjenih naroda, i dr. – totalno vladali sa jugo-istočnim Balkanom, okoristili su se prastarom metodom; ZAVADI, PA VLADAJ. Tako je ta sotonska masonerija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini podmuklo i zlo-namjerno lukavo podsticala podjelu hrvatskog naroda na dvije suprotne grupe; patriotske domobrane (da pružaju otpor tim dušmanima) i komunističke partizane (da de facto nesvjesno, ali mnogi od njih i svjesno služe tim sotonskim dušmanima masonima). Tako da se vlastiti narod medjusobno masovno kolje, a izmanipulirano od inozemne masonerije, dok ti stvarni organizatori iz sjene, “europski vrhovni vladari” i njihovi “vazali” masoni, lako vladaju tako nekoherentnom, krhkom i slabasnom Hrvatskom.
  Nikako nemojmo zaboraviti da su ti yu-komunistički masoni (Yu-komunistički rukovodioci i UDBA-ši!) brutalno mučili i mrcvarili, ko’ Isusa, našeg blaženog (za mene svetca!) Alojzija Stepinca, te da su svim silama željeli uništiti katoličku crkvu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini!
  Masoni su najbrutalniji sotonistički zločinci!!!  Masoni se direktno klanjaju i podredjuju Sotoni!!!  Zato sotonisti masoni, kao i sam Sotona, mrze djecu Božju!
  U suvremeno doba, u zadnjih 30-ak godina, su nas europski “faraoni” i njihovi “vazali” masoni uništavali i pljačkali na najbrutalniji način. Najprije su nam iz europskih centara moći namontirali stravični domovinski rat da nas razore (po vrhovnoj naredbi iz Londona od sotonistista kraljice Elizabete II i prijestolonasljednika princa Charlesa), a onda zatim, preko svojih pokornih vojnika insajdera ex-yu-komunista i bivših UDBA-ša masona i korumpiranih beskičmenjaka-političara, poltrona i marioneta – koji su infiltrirani u sve strukture vlasti u mladoj Republici Hrvatskoj, su nas sustavno ekonomski pljačkali i uništavali, te tako totalno izranjavali i oslabili Hrvatsku, a da većina Hrvata, koji ne misle intelektualno i logički svojom glavom, to nije niti shvatila!
  Na ucjenjivačko-diktatorski način su natjerali korumpiranu i nesposobnu vlast Republike Hrvatske da predaju sve velike hrvatske banke direktno u ruke Rothschild-a, neprikosnovenih monetarno-financijskih vladara Europe, te i druge strateške hrvatske kompanije poput; Hrvatskih telekomunikacija – koje su danas Hrvatski (Deutsche) telekom, INA-u, Plivu, mnoge mlijecne industrije i poljoprivredna gospodarstva, i dr. u ruke stranaca – inozemnih masonerija!
  Najgore je što su korumpirani kriminalci, naši unutarnji neprijatelji, praktički donirali hrvatske banke i ogromne novce bankaroidima i financijskoj mafiji – Rothschild-ima!!!  Naime, Hrvati su krvavo stvarali i platili hrvatske banke, u 90-tima sanirali ih sa ogromnim kapitalom od kojih 70-tak milijardi Hrvatskih kuna, da bi onda korumpirani i nesposobni unutarnji neprijatelji u tadašnjoj vlasti Republike Hrvatske prodali, odnosno de facto donirali te naše hrvatske banke za 5 milijardi kuna, plus i sve ogromne dividende u zadnjih 20-ak godina koje su isisali iz Hrvatske, inozemnim Rothschild-ovim bankama, odnosno direktno dušmanima Rothschild-ima! To su pravi veleizdajnici!!!
  I sada Rothschild-i, a pogotovo glavni šef lord Jacob Rothschild, i europski “vrhovni vladari” – CRNO PLEMSTVO i ILLUMINATI, KOMITET 300 i njihova operativna vojska masoni – u potpunosti negativno vladaju monetarno-financijski i u svakom pogledu sa Hrvatskom i uništavaju živote Hrvata.
  I najzad su nas manipulacijski i prevarantski navukli, “ko’ posrljale guske u maglu”, u fašističko-tiranijsku tvorevinu Europsku uniju (a prija u nepostojeću zajednicu jugoslavenskih naroda, mo.) da nas potpuno sotonistički porobe i podrede njima zlim sotonistima iz sjene, europskim “vrhovnim vladarima” i masoneriji, s krajnjim ciljem postupnog nestanka Hrvatske s političke karte Europe i svijeta!
  Andrej Plenković i Davor Božinović su masoni u francuskoj masonskoj loži VELIKI ORIENT, a koja je direktno podredjena centralnoj masonskoj loži u Londonu. Dok je kao diplomat radio u hrvatskoj ambasadi u Parizu Andreja Plenkovića su vrbovali masoni i uspješno regrutirali u europsku masoneriju. Dakle, David Rene de Rothschild direktno komandira Andreju Plenkoviću što da čini protiv naše domovine Hrvatske i protiv nas kao naroda! Takodjer, europska masonerija naredjuje i masonu Gordanu Jandrokoviću i mnogim drugima u strukturi vlasti.
  Plus, u 2020. i 2021. g., masoncuge Andrej PlenkovićDavor BožinovićVili BerošKrunoslav Capak, i njihova suradnica “kurtizana” Alemka Markotić, te i drugi njihovi kolaboracionisti, nakočeni “štetočine”, iz sistema “duboke države” su podmićeni korumpirani plaćenici-veleizdajnici s ciljem da narod lažu, varaju, kradu i brutalno muče i maltretiraju i de facto uništavaju!
  U Hrvatskoj ima oko 800 masona koji su rasporedjeni po moćnim pozicijama hrvatske državne i lokalne vlasti, i po ključnim hrvatskim institucijama, kao što su; Ustavni sud RH, Vrhovni sud RH, županijski sudovi, u medicinskim ustanovama, u HAZU, zatim u glavnostrujaškim medijima, u velikim korporacijama i bankama, i tako dalje … i svi oni besprijekorno poslušno izvršavaju zapovijedi iz masonerijske hijerarhijske piramide moći! Za primjer; pokojni zlotvor i veliki mestar mason Marijan Hanzeković je bio šef masonske lože u Hrvatskoj koja je podložna centralnoj masonskoj loži u Londonu, te je svojevremeno kriminalnim radnjama stvorio kontrolirano medijsko carstvo “HanzaMedia” za propagandno obmanjivanje, zataškavanje istine i laganje hrvatskog naroda, (mislim da se je mislilo reći: “..i laganje hrvatskom narodu.., mo. Otporaš.) te je i sa svojim odvjetničkim društvom, u korist masonerije, brutalno godinama čerečio (glagol čerečiti znači: sijeći, uništsvati itd., mo. Otporaš.)  i pljačkao stotine tisuća Hrvata kroz tiranijsko-monopolno i nemilosrdno-nasilno vršenje ovrha nad unesrećenim ljudima nakon stravične, od svjetske masonerije isplanirane i namontirane, europske ekonomske krize u 2008. i 2009. godini i tokom ekonomske recesije koja je trajala službeno 6 godina u Hrvatskoj. Inače, Marijan Hanzeković je bio i član zlotvorsko-masonerijske globalne Trilateralne komisije, čiji su članovi i mason Franjo Luković (dugovječni Rothschild-ov bankar i generalni direktor Zagrebačke banke) i Kolinda Grabar-Kitarović. Tak da se istina zna!
  Po toj matrici “duboke države”, zlotvora masona ima posvuda i u drugim zemljama. Pri tome je vrlo važno za napomenuti da je ta zlotvorska masonerija za vlastite kontrolirane interese kroz povijest namontirala mnoge ratove u svijetu, uključivši i Napoleonske ratove, i Prvi svjetski rat, i Drugi svjetski rat, a prije tridesetak godina i naše “balkanske” ratove! (Ovo “balkanske” ratove bi trebalo bolje pojasniti; jer Hrvati nisu balkanski narod iako su graniče sa zapadne strane Balkana, mo. Otporaš.) Tako da se jasno zna tko nam je zapravo pravi neprijatelj – ta MASONERIJA!
  Pa, dragi Hrvatice i Hrvati; imate li vi uopće oči i išta mozga u glavi?! Zašto dozvoljavate da nas sve skupa ti sotonisti uništavaju? Dajte se već jednom probudite iz duboke hibernacije i totalne EU-masonske iluzije, te krenite u stvarno oslobodjenje domovine Hrvatske od pravih dušmana – masona!
  Da nas nije ta prokleta masonerija tlačila i uništavala desetljećima danas bi Republika Hrvatska bila apsolutno slobodna, neovisna i bogata država poput, na primjer; Švicarske!  A ovako kao rezultat sotonskog djelovanja masonerije na Hrvatsku i u Hrvatskoj (kao unutarnji neprijatelj br. (1) imamo raseljen hrvatski narod po dijaspori u čitavom svijetu, uništenu i opljačkanu ekonomiju, uništena sela, srozano katoličanstvo i socijalno-moralno razvaljeno društvo bez integriteta u Hrvatskoj u 21. stoljeću! Totalno ranjena i slabasna Hrvatska. Treba stanje stvari potpuno shvaćati dubinski u strukturi i u srži stvari, a ne samo površinski sagledavati situaciju!
  Zato se moramo boriti da vratimo našu slobodnu i zaista neovisnu domovinu Hrvatsku, dok još nije prekasno!
  Dakle, kao što je i dr. Franjo Tudjman mudro pozivao, Hrvati se najprije moraju iznutra ujediniti, da više nema samoubilačkih unutarnjih podjela u hrvatskom narodu. A to znači vrlo naporan posao dobronamjernog razgovora, preobraćenja i prosvjećivanje yugo-nostalgičara u Hrvatskoj da se vrate na originalni postulat življenja kao pravi ljubitelji svoje neovisne domovine Hrvatske. Tek onda možemo krenuti pravo ujedinjeni Hrvati u čišćenje, oslobadjanje (od neprijatelja masona!) i stvaranje zaista nezavisne i potpuno slobodne i ekstra prosperitetne države Hrvatske! Inače, u suprotnom, će se nastaviti degradacija Hrvatske u propast.
  I takodjer ne zaboravimo iz Ivanovog evandjelja, iz Biblije:
  ZVIJER 666 (Sotona) je najbijesniji pred zoru. (A sada se uskoro bliži ta naša zora – dolazak našeg ljubljenog mesije Isusa Krista – što i sam Sotona dobro zna, pa stoga u sadašnje vrijeme najjače luduje i bijesni.)
  Mi, Božja djeca, DJECA SVJETLA ćemo definitivno na kraju poraziti DJECU TAME. I Sotona će biti poražen!
  Tko je čvrsto uz Boga taj je spašen!
Bog i Hrvati! 😇🙏🇭🇷
(Eto čuli smo i gosp. Božu Šimunović i njegovo izlaganje o hrvatskim i drugim masonima. Ja uopće nisam vještak a još manje stručnjak o masonima, osim reći da sam krajem sedamdesetih godina ima Iranca za poslovnog partnera koji je bio član masonske lože u San Franciscu. Mene je toliko gnjavio da se učlanim i da ću postići sve što hoću. Kako nisam tada vjerovao u masoneriju, danas još manje, tako smo se moj poslovni portner i ja u prosincu 1979. godine potpuno i službeno poslovno razdjelili; on svojim a ja mojim hrvatskim putem. Ako netko od čitatelja zna nešto o temi “Masoni”, bilo bi dobro i poželjno da komentira na ovaj opis gosp. Bože Šimunivića i tako ona dvojica razviju ovu temu.
Molim drage i cijenjene čitatelje portala otporas.com da poslušaju ova dava priložena youtube gdje će imati priliku vidjeti što, možda niste imali priliku prije vidjeti. Veliki poZDrav svima. Mile Boban, Otporaš.)

Sent from my iPhone

Božo Šimunović
Wed 2/24/2021 12:13 PM
Pozdrav hrvatski domoljube Milane Boban! Kao prvo; hvala Vam na povjerenju! Ha … ja bih jedino mogao napisati nešto na temu: “Kako je masonerija prevarantski i tiranijski uništavala Hrvatsku u 20. stoljeću, i kako ju dan danas brutalno guši i želi skroz ugušiti”.

Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)