Bog! i veliki hrvatski i bratski pozdrav prijatelju dr. Tomislav Dragun,

 

       Bog! i veliki hrvatski i bratski pozdrav prijatelju dr. Tomislav Dragun,

Bog! vrlo poštovani i dragi prijatelju Tomislave Dragun,
Ovo je jedna od stotinjak slika koje mi je poslao naš zajednički i dragi prijatelj Dragutin Šafarić. Ovo je bilo prigodom mojeg 80-eset rođendanskog veselja u Bobanovoj Dragi, subota 24 kolovoza 2019.
                                                  image.png
Danas, nedjelja 18 veljače 2024. godine javljam Vam s velikim veseljem da sam u jednoj od mojih brojnih kutija pronašao ovu P O V E L J U    Z A H V A L N I C U koju ste Vi meni uručili za moj 80-eseti rođendan u mojem selu Bobanova Draga, subota 24 kolovoza 2019. godine. Kada sam se vratio kući u Texas, ja sam ju zagubio a da nisam znao gdje sam ju stavio. Jutros, nedjelja 18 veljače 2024. sam ju pronašao i od veselja uskliknuo, uslikao ju i Vama prilažem da vidite da je tu i da Vam se iskreno zahvaljujem iako je 4 i pol godine kasnije.
Dragi moj prijatelju Tomislave Dragun redovito pratim i čitam Vaše iznose o našoj slavnoj hrvatskoj povijesti. često to prenosim preko hrvatskog nezavisnog portala otporas.com. Rado bih ovu POVELJU ZAHVALNICU stavio na istu otporas.com stranicu, ako ste Vi suglasni. Ako pak da, bilo bi mi drago da usput dadnete jedno popratno pismo uz ovu POVELJU ZAHVALNICU.
Meni si neki javljanju i daju svoje mišljenje da sam ja Vaš ljubimac, jer počesto pišem o našoj hrvatskoj povijesnoj prošlosti kao i dr. Tomislav Dragun. Meni se to mišljenje sviđa pa se nadam da se i Vama sviđa i da ljudi nisu krivu, nego u pravu.
Si izrazitim poštovanjem iskreno Vas pozdravlja Mile Boban i sva njegova brojana obitelj.
Bog! Mile Boban.
image.png